MALHAAR

MALHAAR

The concept of the whole design sits comfortably on a green, airy space that revamps the old house but with a modern vision. The Exterior facade highlights its uniqueness from other modern villas with a hint of European distinction and lush additions. The double height and glass façade together make a modern day courtyard. Another interesting feature is the  swimming pool at the back which was the key highlight of the project.

The water sections were leveled with the house section to form a unique elevation. The guest area, living room and gym was shifted to the floor above and the terrace was turned into a grand garden with a lawn patch and row of potted plants for a sustainable, green ambience.

 

Client Name: GAJENDRA AGARWAL

Area: 11400 sq. ft.

Location: Jaipur

Status:Completed

Social Sharing